На Старовижівщині чоловік ображав та погрожував своїй співмешканці

14 Лютого 2021, 14:20
Фото ілюстративне 1715
Фото ілюстративне

Суддя Старовижівського районного суду Волинської області Оксана Хаврона розглянула справу про адміністративне правопорушення чоловіка, котрий погрожував своїй співмешканці.

Про це йдеться у постанові районного суду від 3 лютого 2021 року.

З документа йдеться, що безробітний чоловік 13 грудня 2020 року перебуваючи за місцем свого проживання, вчинив домашнє насильство щодо своєї співмешканки, а саме вчинив умисні дії психологічного характеру, які полягали в тому, що: ображав її нецензурними словами та погрожував фізичною розправою, внаслідок чого могла бути завдана шкода психічному здоров`ю потерпілої.

Чоловік у суді вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав, щиро розкаявся у вчиненому та просить його суворо не карати, примирився з потерпілою, конфлікт і його наслідки вичерпані.

Потерпіла у судовому засіданні факт та обставини вчинення співмешканцем правопорушення підтвердила, проте вказала, що вони примирилися, жодної шкоди їй заподіяно не було та претензій до нього не має, поведінка останнього нині повністю змінилась, просить звільнити останнього від відповідальності.

Суд постановив звільнити обвинуваченого від адміністративної відповідальності за частиною 1 ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення у зв`язку із малозначністю вчиненого правопорушення та обмежитись усним зауваженням і провадження в справі закрити.

Читайте також: У Старовижівському суді покарали п'яного мотоцикліста

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром