У Старовижівському суді покарали п'яного мотоцикліста

14 Лютого 2021, 12:02
Фото ілюстративне 2155
Фото ілюстративне

Суддя Старовижівського районного суду Волинської області Адам Малюта розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, котрий керував мопедом у стані алкогольного сп'яніння.

Про це йдеться у постанові Старовижівського суду від 10 лютого 2021 року.

Порушник, до слова непрацюючий, 1 січня 2021 року в селі Рокита по вулиці Незалежності Старовижівського району Волинської області керував мопедом «Honda Dio», без номерних знаків, з ознаками алкогольного сп`яніння. А саме: різкий запах алкоголю з порожнини рота, різка зміна забарвлення шкіри обличчя. Від проходження огляду на стан сп`яніння у встановленому законом порядку відмовився в присутності двох свідків.

Чим порушив вимоги пункту 2.5 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність за частиною 1статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В судове засідання обвинувачений не з`явився. Про причини неявки не повідомив. Про час і місце розгляду справи був повідомлений належним чином. Що підтверджується поштовим повідомленням про вручення повістки.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Накласти на порушника адміністративне стягнення – штраф у розмірі 10 200 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами на один рік.

Читайте також: Старовижівська прокуратура звинувачує 27-річного волинянина у зґвалтуванні рідної сестри 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024