У Старовижівській громаді створять Центр надання адміністративних послуг

12 Лютого 2021, 13:30
На засіданні сесії 2149
На засіданні сесії

На позачерговому засіданні сесії селищної ради восьмого скликання прийняли рішення про створення Центру надання адміністративних послуг Старовижівської селищної ради. 

Депутати затвердили структуру центру, положення про нього та перелік адміністративних послуг. Рішення про створення в громаді Центру надання адміністративних послуг ухвалили з огляду на те, що з 11 лютого 2021 року відповідна установа Старовижівської райдержадміністрації припиняє своє існування. Про це повідомили на сайті Старовижівської селищної ради.  

Окрім того, на засіданні сесії прийняли ряд інших рішень, необхідних для забезпечення життєдіяльності Старовижівської громади.

Затвердили в новій редакції статут комунального некомерційного підприємства «Старовижівська багатопрофільна лікарня» Старовижівської селищної ради. Медичний заклад є правонаступником комунального некомерційного підприємства «Старовижівська центральна районна лікарня» Старовижівської районної ради. Депутати внесли зміни до програми підтримки та фінансового плану установи. 

Прийняли рішення про затвердження переліків об’єктів та видів суспільно корисних робіт на 2021 рік. У новій редакції затвердили положення про старосту Старовижівської селищної ради. Достроково припинили повноваження старости сіл Поліське, Чевель, Брунетівка.

Прийняли Програму проведення мобілізаційних заходів, пов’язаних із проведенням приписки та призову громадян на строкову військову службу і службу за контрактом у Збройних силах України, по Старовижівській селищній раді  на 2021-2022 роки.

Понад сорока питань стосувалися земельних відносин.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять учасника антитерористичної операції Анатолія Шустваля, який напередодні передчасно пішов з життя.

Сесія селищної ради восьмого скликання
Сесія селищної ради восьмого скликання

Сесія селищної ради восьмого скликання
Сесія селищної ради восьмого скликання

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024