У Старій Вижівці говорили про пожежну безпеку

11 Лютого 2021, 11:00
Робоча зустріч 966
Робоча зустріч

У селищі відбулася робоча зустріч, на якій говорили про пожежну безпеку. 

Працівники Центру надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради спілкувалися з провідним інспектором Старовижівського районного сектору управління Державної служби надзвичайних ситуацій Артуром ШумомПосадовці постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил з техніки безпеки із зазначенням номера служби порятунку «101». Про це написали на сторінці Центру надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради у фейсбук.

Під час зустрічі рятувальник розповів, що однією з основних причин виникнення пожеж в побуті є неуважність людини: залишені під напругою праски або інші побутові електроприлади, кинуті недопалки, порушення техніки пожежної безпеки, використання вогню будь-якого типу, чищення предметів побуту вибухонебезпечними речовинами в погано провітрюваних приміщеннях, а також переливання легкозаймистих рідин по сусідству з джерелом вогню.

«Статистика свідчить, що до пожежі можуть призвести дефекти електричних установок, недбале і невміле використання електроприладів та саморобних електрообігрівачів, самозаймання телевізора, перевантаження електромережі», – наголосив провідний інспектор Старовижівського РС УДСНС Артур Шум.

«Третина загиблих на пожежах людей – діти та люди похилого віку. Потрапивши в біду, вони не завжди можуть допомогти собі самі. Тут можна сказати тільки одне: бережіть дітей та людей похилого віку! Піклуйтеся про них, прагніть зробити їхній побут максимально безпечним», − зазначила директорка Центру надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради Антоніна Кулик.

Під час зустрічі
Під час зустрічі

Під час зустрічі
Під час зустрічі

Під час зустрічі
Під час зустрічі

 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024