У Сереховичах говорили про пріоритети розвитку громади на 2021 рік

03 Лютого 2021, 12:00
1318

У Сереховичівській громаді провели засідання постійної комісії сільської ради восьмого скликання з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва та запобігання корупції.

Організували засідання 29 січня. Про це поінформував відділ фінансів Сереховичівської сільської ради на сторінці громади.

До роботи також долучилися сільський голова Ростислав Шиманський, старости, керівники відділів.

На засіданні розглянули проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сільської ради  № 2/7 від 22.12.2020 року «Про бюджет Сереховичівської сільської територіальної громади на 2021 рік».

Під час активного обговорення члени комісії та інші учасники засідання висловили власне бачення щодо пріоритетів подальшого розвитку громади, додаткового фінансування установ соціальної сфери. Також говорили про громадську безпеку та правопорядок на території громади, шляхи збільшення дохідної частини бюджету.

У результаті депутати одноголосно підтримали проєкт рішення з врахуванням деяких правок та направили його на розгляд сесії сільської ради.

Читайте також: У Сереховичівській громаді відбудеться позачергова сесія. 

 

Коментарі
03 Лютого 2021, 14:30
Забезпечення продуктами харчування та мат забезпеченням шкільноі ідальні і дитячого садка проводиться без оголошення тендеру і через магазин з найвищими цінами. От і боротьба з корупцією на найнижчому рівні!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024