У Старій Вижівці запрацював пункт обігріву

15 Січня 2021, 11:00
Фото ілюстративне 1726
Фото ілюстративне

Задля попередження обмороження людей на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення про облаштування стаціонарного пункту обігріву у селищі.

Облаштували локацію, де можна зігрітися, за адресою: Стара Вижівка, вулиця Забілицька, 4. У разі потреби громадяни можуть цілодобово звертатися туди за допомогою. Про це повідомила пресслужба Старовижівської районної державної адміністрації.

Координація роботи пункту обігріву покладена на Старовижівський районний сектор УДСНС у Волинській області.

Пункт обігріву призначений для надання першої допомоги у разі обмороження або погіршення самопочуття з причини низької температури повітря. Тут людина зможе відігрітися, випити гарячого чаю та у разі значного погіршення самопочуття чекати на приїзд швидкої допомоги.

Медичні працівники  рекомендують під час сильних морозів не виходити на вулицю без зайвої потреби. Якщо ж таки довелося вийти − дотримуватися правил, які допоможуть уникнути переохолодження та обморожень. Варто вдягатись у зручні і теплі речі, не виходити на вулицю голодними, не вживати алкоголю, періодично заходити у тепле приміщення.

Бережіть себе та своє здоров’я!

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024