Відомо, хто очолить відділення поліцейської діяльності у Старій Вижівці

12 Січня 2021, 14:10
Андрій Литвин 5911
Андрій Литвин

Повідомили, які відділення і сектори увійшли до Ковельського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області та хто їх очолив. 

Про це стало відомо 11 січня під час представлення особовому складу Ковельського районного управління поліції  ГУНП у Волинській області нового керівника – тимчасово виконуючого обов’язки начальника майора поліції Андрія Литвина. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Його відрекомендував керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області, полковник Юрій Крошко. У зустрічі взяв участь міський голова Ігор Чайка. Нагадаємо, раніше Район.Стара Вижівка інформував, що На Волині нова структура поліції: що буде з старовижівськими поліцейськими. 

 


 

Раніше Андрій Литвин працював на посаді начальника Горохівського відділу поліції.  До того був заступником начальника слідчого управління ГУНП у Волинській області,  очолював Нововолинське відділення поліції. 

«Хочу запевнити, що особисто докладу максимум зусиль, щоб забезпечити на території Ковельського району дотримання законних прав і свобод громадян,  вжиття всіх превентивних заходів, працюватиму для розвитку іміджу та авторитету Національної поліції», – звертаючись до присутніх, сказав Андрій Литвин.

 


 

Також керівник обласної поліції представив і тимчасово виконуючих обов’язки заступників новопризначеного начальника. 

Ними стали: підполковник поліції Володимир Семенюк – заступник начальника управління, начальник слідчого відділу, майор поліції Юрій Столярчук – заступник начальника управління, начальник відділу кримінальної поліції; підполковник поліції В'ячеслав Мартинюк – заступник начальника управління поліції з превентивної діяльності; старший лейтенант поліції Віктор Євтушик – заступник начальника.

 


 

До складу Ковельського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області увійшли:
 

  • відділення поліції №1 (м. Любомль), керівник –  майор поліції Анатолій Близнюк;
  • відділення поліції №2 (смт Ратне), керівник –  майор поліції Андрій Семенюк;
  • відділення  поліцейської діяльності №1 (смт Стара Вижівка), керівник – підполковник поліції Микола Карпук;
  • сектор поліцейської діяльності №1 (смт Турійськ), керівник – капітан поліції Юрій Крайнік;
  • сектор поліцейської діяльності №2 (смт Шацьк), керівник – підполковник поліції Павло Микитюк

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024