Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Традиція приготування смідинської куті увійшла до енциклопедії про гастроспадщину

11:00 12.01.2021
503

Рецепт приготування смідинської куті увійшов до енциклопедії «Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв».

Українську енциклопедію створили в рамках проєкту «Гастроспадщина України». Про це повідомили на сторінці Центру культури, дозвілля, спорту та туризму села Смідин у фейсбук.

Інформацію про приготування куті підготувала команда Академії культурного лідера Смідинської громади (Катерина Рябушко, Оксана Петрук, Олена Крук, Світлана Піцик, Тетяна Піцик).

Загрузка...
Коментарі
Загрузка...
24 січня
Сьогодні
Вчора
22.01.2021
21.01.2021
20.01.2021
19.01.2021