У Старій Вижівці футбольні змагання організовували дві неділі поспіль

11 Січня 2021, 14:30
3266

У селищі дві неділі поспіль відбувалися змагання з футболу.

Не лише гравцям, а й шанувальникам цього виду спорту торік часто доводилось сумувати за спортивними баталіями, адже був період, коли відвідувати стадіони заборонялось. Навіть по телевізору подивитись матчі не вдавалось, бо проведення чемпіонатів практично в усіх країнах світу зупинили на кілька місяців.

Насиченішою стала осінь, коли відновили і внутрішні першості, і єврокубки, і змагання збірних. Зараз, поки зима, можна спостерігати за футбольними поєдинками в Англії, Італії, інших західних державах. Але оскільки погода ще дозволяє вийти на поле і в нас, то старовижівські футболісти вирішили втамувати спрагу до улюбленої гри і організували змагання між собою.

В останню неділю 2020 року, 27 грудня, на майданчику із штучним покриттям у Старій Вижівці зустрілись спортсмени селища, а також приїхали гості зі Смідина і Дубечного. Загальну перемогу тоді здобули смідинці.

Через тиждень, 3 січня, майданчик знову не пустував. Учасниками змагань стали старовижівчани, смідинці, любохинці і старогутівці. Цього разу найкраще виступили господарі, котрі у підсумковій таблиці розташувались на першій сходинці. У їх складі на поле виходили Олег Семенюк, Богдан Ткачук, Владислав Вітенко, Михайло Семенюк, Вадим Максимук, Юрій Хлопук, Олександр Романчук і Валерій Стільник.

Юрій КОВАЛЬ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024