Мобільний зв’язок у громаді, робота медичних закладів, земельні питання: про що ще говорили на сесії Старовижівської селищної ради

08 Січня 2021, 11:00
906

 

Відбулося п’яте засідання сесії Старовижівської селищної ради восьмого скликання. 

 

Працювали депутати 6 січня 2021 року в залі комунального закладу «Центр культури і дозвілля Старовижівської селищної ради». На розгляд винесли 44 питання, за якими відповідно прийняли 44 рішення.

 

 Під час роботи підтримали депутатський запит Сергія Панасюка до оператора мобільного зв’язку «Київстар» щодо забезпечення якості зв’язку в населених пунктах громади.

 

 Вирішили низку питань, що стосуються роботи закладів охорони здоров’я громади. Внесли зміни до рішення селищної ради від 23.12.2020 № 4/3 «Про Програму   стимулів та розвитку первинної медичної допомоги Старовижівської ОТГ та фінансової підтримки КНП «Старовижівський ЦПМД» на 2021 рік». Затвердили в новій редакції статут цього підприємства та його фінансовий план на 2021 рік. Прийняли Програму   фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Старовижівська центральна районна лікарня».

 

Розглянули ряд питань, що стосуються комунальної власності селищної ради. Затвердили Перелік другого типу об’єктів комунальної власності Старовижівської селищної ради, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону. Передали з комунальної власності селищної ради у комунальну власність Дубівської сільської ради нерухоме майно Буцинської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та Секунського фельдшерсько-акушерського пункту.

         

 До структури комунального закладу «Центр культури і дозвілля Старовижівської селищної ради» увійшли Старогутівський сільський будинок культури та бібліотека в селі Стара Гута.

         

Також розглянули земельні питання, яких було понад 30.

         


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024