Новий матеріал з унікальними можливостями — полігель

05 Січня 2021, 15:38
2074

Полігель (акригель) — гібрид акрилу та гелю, який поєднує кращі властивості цих матеріалів. З ним легко працювати й створювати різний дизайн нігтів. Крім цього, відсутній специфічний різкий запах, який негативно впливає на здоров’я майстра та клієнтів.

Завдяки унікальному модифікованому складу з акригелем можуть працювати як професіонали, так і майстри-початківці. Він не розтікається по торцях нігтьової пластини, як це часто відбувається з гелем, і не стає твердим під впливом повітря — у випадку з акрилом. З цим матеріалом можна працювати скільки завгодно. А після формування покриття можна одразу використовувати ультрафіолетову лампу для полімеризації.

Здоров’я та безпека — понад усе!

Алергія — найчастіша реакція під час роботи з акрилом, як у майстрів, так і в клієнтів. Це відбувається через контакт шкіри з неполімеризованими матеріалами. Акрил і гель являють собою суміш різних речовин і сполук, багато з яких є токсичними та шкідливими для здоров’я людини. Процес застигання цих матеріалів «запечатує» шкідливі компоненти всередині, але в рідкому стані вони є небезпечними. Інша справа — полігель: під час полімеризації він не випромінює токсичну пару, а найголовніше — у нього відсутня рідка фракція.

Дрібнодисперсні частинки акригелю мають велику щільність та вагу. У разі обпилювання вони швидко осідають і за будь-яких рухів не злітають у повітря.

Беручи до уваги всі вище згадані переваги, мінімізується ризик виникнення бронхолегеневих захворювань, нападів астми, ускладнень дихальних шляхів.

Також важливо згадати про гіпоалергенність матеріалу. Відсутня рідка фракція, яка є основною складовою акрилу. Коли матеріал не розтікається, зводиться до мінімуму контакт зі шкірою. Саме тому токсичні компоненти не проникають у тканини.

Приблизно на 30 % менше пилу (порівнюючи з гелем або акрилом) після оброблення полімеризованого матеріалу за допомогою пилки або фрези. А якщо врахувати роботу витягнення під час роботи майстра, то хмара опилу відчутно зменшується.


 

У чому переваги полігелю? 

  1. З матеріалом дуже легко працювати. Його нерідко використовують для реконструкції пошкодженої нігтьової пластини, наприклад, унаслідок ураження грибком або за наявності інших естетичних дефектів.

  2. Палітра відтінків полігелю вражає — величезна кількість натуральних тонів на eva.ua, дають надати нігтьовій пластині максимально природний вигляд.

  3. Матеріал має економічну витрату. Достатньо однієї краплі, щоб рівномірно розподілити його по всій нігтьовій пластині. У результаті матеріал перетворюється на рівну та гладку поверхню. На фінішному етапі потрібно тільки нанести декоративне або прозоре покриття.

  4. За міцністю полігель перевершує акрил, він є більш пластичним і еластичним матеріалом. Ця особливість стане в пригоді в разі випадкового удару. Порівняйте: акриловий матеріал більш крихкий і найчастіше такі ситуації закінчуються утворенням тріщин і відколів. Полігель також мінімізує ризик виникнення травм натурального нігтя. Нерідко матеріал нового покоління використовують для зміцнення тонких і пошкоджених нігтів.

  5. Приємним сюрпризом для клієнтів стала відсутність відчуття печіння під час сушіння в ультрафіолетовій лампі. Навіть, якщо шар товстий або нігті довгі.

  6. У роботі з полігелем можна використовувати будь-які інструменти. Підходять щіточки як з натуральними, так і штучними ворсинками.

  7. За допомогою акригелю стало набагато простіше моделювати будь-яку форму нігтів, використовувати в роботі типси й подовжувати вільний край.

  8. Відшарування зводяться до мінімуму, оскільки матеріал має високу адгезію і чудово взаємодіє з базою та праймером.

  9. Для шанувальників французького манікюру важливо знати, що полігель не жовтіє та не вигорає на сонці.

Працювати з акригелем одне задоволення: з ним можна відточувати свою майстерність і давати волю фантазії. А найголовніше — результат буде чудовим!

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024