Судили уродженця Чевеля, який побив дружину

27 Грудня 2020, 18:15
Насилля / Фото ілюстративне 1100
Насилля / Фото ілюстративне

Уродженець села Чевель побив дружину.

Про це йдеться у вироці Старовижівського районного суду від 14 грудня.

Ввечері, 13 травня 2020 року, перебуваючи у вітальні квартири, на ґрунті особистих неприязних відносин чоловік умисно наніс своїй дружині не менше трьох ударів кулаком правової руки по голові, після чого тримаючи лівою рукою її за волосся, умисно наніс їй один удар кулаком правової руки в ділянку правового ока, заподіявши потерпілій легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров`я у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, синця в ділянці обличчя.

У судовому засіданні обвинувачений чоловік вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав частково.

Він розповів, що дійсно в ході суперечки з потерпілою, яка сиділа на дивані в вітальні і розмовляла по телефону, він намагався відібрати в неї її мобільний телефон. Припускає, що при цьому він міг її випадково вдарити або вона могла вдаритись при цьому до стіни головою. Не пам`ятає чи наносив потерпілій удари, не пам`ятає чи просила його потерпіла припинити такі дії. Разом з тим ствердив, що шкодує, що все так сталось, обіцяє, що такого більше не повториться.

Зрештою, суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, і призначив йому покарання у вигляді 150 годин громадських робіт.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024