У Старій Вижівці відбувся святковий турнір з волейболу

22 Грудня 2020, 18:13
У Старій Вижівці відбувся святковий турнір з волейболу 977
У Старій Вижівці відбувся святковий турнір з волейболу

Відбулися змагання з волейболу присвячені Дню Святого Миколая.

Про це інформують на сайті Старовижівської селищної ради.

20 грудня команда волейболістів Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості взяла участь у відкритій першості Ратнівської ДЮСШ з волейболу серед юнаків 2004-2005 років народження і молодших, присвяченій Дню Святого Миколая. Окрім нашої команди участь у змаганях взяли команди із селища Ратне та села Датинь.

У спортзалі відбулися захоплюючі поєдинки. Незважаючи на юний вік, усі спортсмени хотіли якнайкраще проявити себе і показати свою майстерність. У змаганнях злагоджену гру продемонстрували Андрій Гурський, Максим ДорошукНазар Кича, Іван Кучер, Олександр Лютяниця, Максим Осіїк, Олександр Семенюк. І хоча наші волейболісти і не зайняли призового місця, зате отримали масу позитивних емоцій.



18 грудня відбувся турнір із волейболу серед вихованок секцій «Волейбол» Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості, який також був приурочений до Дня Святителя і Чудотворця Миколая. Як зазначив тренер закладу Олександр Гомза, що хоча на спортивному майданчику досить юні волейболістки, однак запал, з яким вони грають – дорослий. Тут і стрибки з падіннями й гостра боротьба за кожен м’яч.

Переможців турніру Христину Гурську, Вікторію Жихорук, Марію Литвинець, Вероніку Махонюк та всіх інших учасників нагородили грамотами.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром