Головна ялинка Старовижівської громади засяяла вогнями

19 Грудня 2020, 16:28
Під час встановлення ялинки 2203
Під час встановлення ялинки

Вперше у Старій Вижівці до Нового року не шукали, зрізували і встановлювали ялинку, яка на кілька тижнів прикрасила б центральну частину селища, а вирішили у різнобарвні іграшки та ілюмінації одягнути одну з тих, які вже давно височіють на площі Миру біля приміщення райдержадміністрації.

І, судячи з численних схвальних відгуків у соціальних мережах, ця ідея дуже сподобалась старовижівчанам.

«Таким чином, ми насамперед зберегли одне із дерев від знищення. Крім того, зменшили витрати на придбання і довезення ялинки. Вважаю, краще більшу суму спрямувати на її вбрання, щоб вона виглядала справді святковою. На місці ж, де раніше у нас традиційно встановлювали головний символ Нового року, плануємо найближчим часом посадити молоду зелену красуню, щоб надалі вже не доводилось займатися її пошуками», – каже селищний голова Василь Камінський.

Крім іграшок, придбаних за виділені селищною радою кошти, ялинка заяскравіла тими, які виготовили жителі громади.

«Напередодні ми оголосили про проведення відповідної акції, у якій взяли участь усі наші заклади освіти і культури. З підручних матеріалів учні та вчителі, вихованці позашкілля та їх наставники,  бібліотекарі і художні керівники створили справжні мистецькі витвори, продемонструвавши свою фантазію та творчий підхід до справи. Надалі ми будемо поповнювати їх доробок. Крім того, біля ялинки також облаштували фотозону, яка, думаю, також сподобається нашим землякам», – продовжує Василь Федорович.

Впродовж середи і четверга працівники комунального підприємства вбирали ялинку у святкові шати. Засвітилася ілюмінаційними вогнями вона 18 грудня. У зв’язку із карантинними обмеженнями урочистості з нагоди цієї події не проводили. Вітання селищного голови записали на відео, яке можна побачити на сайті Старовижівської громади та інших інтеренет-ресурсах.




 

Юрій КОВАЛЬ 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024