Дві жительки Смідинської громади отримали звання «Мати-героїня»

17 Грудня 2020, 12:00
Дві жительки Смідинської громади отримали звання «Мати-героїня» 790
Дві жительки Смідинської громади отримали звання «Мати-героїня»

Дві жінки із Смідинської громади отримали почесне звання «Мати-героїня».

Про це інформують на сторінці Смідинської громади у Facebook. 

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку Президентом України підписано Указ «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», яким відзначили дві жительки із Смідинської громади Ларису Зінчук та Ольгу Денегу.

Посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» вручив заступник голови Старовижівської РДА Валентин Чих і подякував за зразкове виховання дітей. Староста села Журавлине Ольга Приступчук та секретарка сільської ради Віра Паридубець привітали жінок з отриманням почесного звання, за їх справжній подвиг матері, які присвятили своє життя дітям, і виховують їх добрими громадянами та гідними людьми та від імені виконкому і депутатського корпусу сільської ради вручили квіти.

Приєднався до привітань і голова Старовижівської громади Василь Камінський.

Таке почесне звання в Україні присвоюється з 2004 року жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

 




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024