Від коронавірусу померла жителька села Рокита

04 Грудня 2020, 11:47
Смерть / Фото ілюстративне 2402
Смерть / Фото ілюстративне

Від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, померла жителька села Рокита Старовижівського району, яка лікувалася в в інфекційному відділенні КНП «Ратнівська центральна районна лікарня».

Це вже сьома смерть в районі від початку пандемії. Поряд з цим, упродовж минулої доби на Старовижівщині не зареєстрували нових випадків коронавірусної інфекції. 3 хворих одужали. Про це інформують у пресслужбі РДА.

Загалом за весь період спостереження COVID-19 виявили у 308 жителів району. Наразі 284 старовижівчани подолав недугу, 12 хворих лікуються стаціонарно, 5 – перебувають на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів. Сім випадків хвороби, на жаль, завершились летально.

«Звертаємось до  жителів району! Сьогодні кожен з нас несе особисту відповідальність за розповсюдження коронавірусу. Не ставтеся до заходів карантину легковажно!  Пам’ятайте, щоб знизити  ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил: носити захисну маску у громадських місцях,  дотримуватися  соціальної дистанції, систематично мити та дезінфікувати руки,  уникати  скупчення людей,  дотримуватися карантинних правил в громадському транспорті та інших громадських місцях. При появі змін в стані здоров’я залишайтеся дома, звертайтеся  до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації», – йдеться у повідомленні РДА.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024