Старовижівська селищна рада обрала нових старост сіл

01 Грудня 2020, 12:26
Засідання 1758
Засідання

Відбулося друге засідання сесії Старовижівської селищної ради восьмого скликання.

Засідання відбулося 30 листопада у Центрі культури і дозвілля Старовижівської селищної ради. Про це інформують у пресслужбі селищної ради.

На початку засідання заслухали депутатські запити та звернення.  Депутати затвердили Регламент Старовижівської селищної ради восьмого скликання, Положення про постійні комісії Старовижівської селищної ради, структуру та загальну чисельність апарату Старовижівської селищної ради її виконавчих органів, визначили чисельність та затвердили персональний склад виконавчого комітету.

Вирішили ряд кадрових питань. Так, за пропозицією селищного голови Василя Камінського, заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради затвердили Юрія Кудацького, керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету – Світлану Янчук. Окрім того старостою у селах Галина Воля, Смолярі затвердили Гапонюка Сергія Володимировича, у селах Нова Вижва, Рудка, Хотивель – Ящука Миколу Івановича, у селах Поліське, Чевель, Брунетівка – Каліщука Василя Петровича, у селах Седлище, Борзова, Черемшанка – Ваврищука Миколу Петровича, у селі Мизове – Вороб’я Григорія Степановича, у селах Стара Гута, Сукачі – Семенюка Миколу Володимировича.

Прийняли рішення про припинення дії контракту з директорами закладів загальної середньої освіти сіл Галина Воля та Мизове. Продовжили термін дії контракту з директором Старовижівської дитячої музичної школи.

Депутати проголосували про уповноваження новопризначених старост на вчинення окремих видів нотаріальних дій.

На засіданні прийняks ряд важливих рішень, що стосуються комунальної власності та інiшого.

16 питань стосувалися земельних відносин.

 



 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024