У Старовижівській РДА представили нового керівника апарату

01 Грудня 2020, 11:23
У Старовижівській РДА представили нового керівника апарату 1184
У Старовижівській РДА представили нового керівника апарату

Голова Старовижівської райдержадміністрації Максим Приймачук під час наради представив колективу новопризначеного керівника апарату – В'ячеслава Недзельського.

Про це інформують у пресслужбі РДА.

Максим Петрович побажав йому плідної та результативної роботи на новій посаді та зазначив, що Вячеславу Івановичу вдасться забезпечити ефективну роботу апарату райдержадміністрації.

У своєму зверненні до колег Вячеслав Іванович подякував керівництву району за високу довіру до нього і висловив сподівання на дружню, конструктивну співпрацю з усіма управліннями, відділами та структурними підрозділами РДА.

Вячеслав Іванович має понад 19 років трудового стажу на державній службі. Він пройшов кар’єру від начальника відділу з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю апарату РДА до заступника керівника аппарату-начальника відділу організаційно-кадрової роботи апарату РДА.

Із вересня 2001 року по березень 2003 року навчався в Українській Академії державного управління при Президентові України, м. Київ, під час навчання проходив стажування у Великобританії в Лондонському Столичному університеті.

Останні 4 роки обіймав посаду начальника організаційного відділу апарату РДА.

 


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром