За сто днів до великої ідеї: Район.Історія запустила кампанію зі збору коштів

30 Листопада 2020, 16:30
684

Показати й популяризувати історичні місця Волині, розповісти про виняткові долі людей та архітектурних пам'яток, нагадати, що кожному з нас є чим пишатися і відродити пам'ять, яку маємо берегти.

Зробити історію цікавою та доступною для всіх – таку мету ставить перед собою редакція видання Район.Історія, яка запустила проєкт зі збору грошей на свою велику ідею.

Краудфандингова кампанія Район.Історія. Спільнокошт триватиме 100 днів, й за цей час має зібрати 150 000 гривень. Завдяки цій сумі сайт стане майданчиком для дискусій та ресурсом, який підійматиме непрості питання і пояснюватиме складні явища.

Для цього редакція хоче залучити до співпраці нових авторів – істориків, краєзнавців та журналістів, які спеціалізуються на історичних темах. 

«Ми хочемо показати, що на Волині є чимало прекрасних об’єктів та пам’яток, які залишаються поза увагою», – розповідають учасники команди.

Упродовж 2021 року команда видання Район.Історія планує серію експедиційних поїздок історичними селами й містечками Волині для підготовки репортажів про минуле краю і його людей.

Без підтримки аудиторії реалізувати велику ідею буде неможливо, тож усіх запрошують стати фундаторами видання і таким чином особисто долучитися до популяризації історії Великої Волині. 

Кошти, які ви пожертвуєте через сайт Спільнокошту, редакція розподілить на три частини для:

  • організації експедицій історичними місцями Волині;
  • гонорарів авторам;
  • промоції створених матеріалів.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024