У Старій Вижівці судили батька 7 дітей за домашнє насильство

29 Листопада 2020, 15:00
Сім'я / Фото ілюстративне 1228
Сім'я / Фото ілюстративне

У Старій Вижівці батько семи дітей отримав усне зауваження через домашнє насильство.

Про це йдеться в постанові суду від 23 листопада.

У постанові зазначається, що вдома ввечері 10 вересня чоловік вчинив домашнє насильство щодо своєї дружини. Він ображав її нецензурними словами, внаслідок чого завдав шкоду психічному здоров`ю потерпілої. 

На судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому і пояснив, що з дружиною посперечалися між собою на побутовому рівні, одразу помирилися.

Потерпіла жінка у судовому засіданні пояснила, що у неї з чоловіком виникла побутова сварка і тому викликала працівників поліції, між собою примирилися, просила суд не карати суворо її чоловіка.

Окрім цього, зазначається, що жінка і чоловік є подружжям, мають на утриманні 7 дітей, проживають спільно. Чоловіка характеризують позитивно, громадського порядку не порушує, спиртних напоїв не вживає.

Зрештою, суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1статті 173-2 КУпАП. Його звільнили від адміністративної відповідальності на підставі статті 22 КУпАП при малозначності правопорушення і обмежились усним зауваженням. Провадження у справі закрили.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром