У Смідині відбулося перше засідання новообраних депутатів

26 Листопада 2020, 12:04
1877

У приміщенні будинку культури села Смідин відбулась перша сесія Смідинської сільської ради VIII скликання.

Про це інформують на сторінці Смідинської громади у Facebook.

25 листопада, на початку засідання, секретар Смідинської територіальної виборчої комісії доповіла присутнім про підсумки виборів депутатів та сільського голови на місцевих виборах 25-го жовтня. Голова виборчої комісії привітала новообрану голову та вручила депутатам посвідчення.

 



 

Новообрана голова Оксана Піцик склала присягу та розповіла про те, якими бачить наступні 5 років. У своєму виступі очільниця громади виокремила чотири складові, над якими варто працювати:

  • Згуртованість (Громада – це одна сім'я);
  • Толерантність ( Важливою є повага до думки інших і один до одного);
  • Відповідальність (Слід пам'ятати, що за кожним рішенням стоять люди. Прийняті рішення залежать від нашого досвіду і знань);
  • Гнучкість (Ми повинні йти в ногу з часом, постійно навчатися, розвиватися, бути готовими до змін).

 


 

Нову голову громади Оксану Іванівну Піцик привітали голова Старовижівської райдержадміністрації Максим Приймачук та побажав працювати на благо громади.

 


 

Усього до складу Смідинської сільської ради восьмого скликання увійшло 22 депутати. На засіданні першої сесії Смідинської сільської ради VIII скликання депутати таємним голосуванням обрали нового секретаря – Віру Паридубець.

Також ухвалили заступника сільського голови Олександра Приходюка, старосту сіл Кукуріки, Рудня та Сьомаки – Людмилу Марцинюк, старосту села Журавлине Ольгу Приступчук, та старосту сіл Зачернеччя, Біличі та Високе – Іванну Пухову.

Оновлений склад депутатів сільської ради визначили персональний склад виконавчого комітету, затвердили членів постійних депутатських комісій.




 

Коментарі
26 Листопада 2020, 20:55
Сереховичі. Дивлюсь на фото з зали Смідинського БК. і серце обливається кров.ю. Що залишилось від нашого бк-одна назва і директор! знищено.вкрадено геть усе -як після війни. усі голови думали тільки про своі статки і навіть не намагалися зберегти в селі БК -з найбільшою глядацькою залою в районі! куди дивилась районна влада.не відомо-але знищене усе!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром