У Старій Вижівці вчилися ліквідувати пожежу у гімназії

24 Листопада 2020, 12:16
Навчання 1461
Навчання

Cпівробітники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка Управління ДСНС у Волинській області провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання у гімназії, що на вулиці Шевченка.

Про це інформують на сайті ДСНС у Волинській області.

Навчання відбулися 19 листопада. За тактичним задумом рятувальники та адміністрації об’єкту відпрацювали дії з евакуації дітей на гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей. Пожежа виникла в їдальні на першому поверсі через замикання електромережі. Персонал закладу організував евакуацію учнів, повідомив про пожежу за номером «101» та організував зустріч вогнеборців.

На час прибуття рятувальників пожежа поширилася на площу близько 160 метрів квадратних. Першочергові дії були спрямовані на порятунок двох учнів, які не змогли безпечно евакуюватись і залишились відрізаними від виходу вогнем. Отож всі сили та засоби було направлено на рятування потерпілих – дітей вдалось виявити і евакуювати ланкою газодимозахисної служби, після чого їх передали працівникам медичної служби. Після проведення рятувальних робіт продовжено ліквідацію умовної пожежі.

«Навчання пройшли успішно. Особовий склад 16-ї ДПРЧ удосконалив навички гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей, персонал школи навчився першочерговим діям при виникненні пожеж», – зазначили рятувальники у повідомленні.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024