У Старій Вижівці продовжують асфальтувати вулицю Забілицьку

19 Листопада 2020, 12:00
У Старій Вижівці продовжують асфальтувати вулицю Забілицьку 2496
У Старій Вижівці продовжують асфальтувати вулицю Забілицьку

У Старій Вижівці цього тижня тривали роботи з асфальтування вулиці Забілицької.

Загальна їх вартість – понад 2,1 мільйони гривень, з яких 1,1 мільйона виділили із селищного бюджету, а ще 1 мільйон гривень надійшло від держави субвенції на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання доріг загального користування місцевого значення.  

Варто зазначити, що асфальтувати частину Забілицької вдалось у 2019 році Саме на цій вулиці знаходиться професійний ліцей та один із трьох найбільших житлових будинків селища, де налічується 40 квартир. Протяжність нового асфальту становить 335 метрів. Він збудований до повороту на вулицю Об’їзну.

«Тривалий час мені доводилось вислуховувати, що от, мовляв, голова щодня ходить по Забілицькій, бачить ями і калюжі, але ніяк не збудує асфальт на ній. Зараз навпаки дехто вже каже, що роблять саме її, бо тут Семенюк живе. І для одних, і для інших хочу зауважити, що асфальт не будується для когось окремо, а для усіх жителів вулиці, інших громадян, котрим доводиться бувати тут і які користуватимуться дорогою впродовж майбутніх десятиліть. Забілицька – одна із центральних у Старій Вижівці. У 2016 році тут будо збудовано нову каналізаційну мережу, після чого, треба визнати, і так поганий стан дороги на ній ще погіршився. Саме тому й було обрано для асфальтування цю вулицю. Звичайно, хотілося б, щоб асфальт поклали одразу у 2016-му і на всьому її відрізку. Але все впиралося в кошти. Крім того, необхідно було, щоб тут ще й грунт осів. Ми зробили те, що змогли. Сподіваюсь, що надалі у громаді вдасться відшукати фінансування для продовження наших напрацювань», – зазначив, оглядаючи будівництво дороги, старовижівський селищний голова Володимир Семенюк.







 

Юрій КОВАЛЬ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024