Старовижівський район може потрапити в «червону» зону карантину

11 Листопада 2020, 09:00
1884

У Старій Вижівці обговорили епідемічну ситуацію в районі.

10 листопада в РДА відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови РДА Максима Приймачука. Про це інформують у пресслужбі РДА.

Як зазначив завідувач Старовижівського районного лабораторного відділення Михайло Дяченко, епідемічна ситуація з розповсюдженням CОVID-19 залишається напруженою – кількість хворих постійно збільшується, зросло й число летальних випадків.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Старовижівський район наразі знаходиться у «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки, однак за окремими показниками балансує на межі «червоної».

Станом на 10 листопада в районі 228 випадків лабораторно-підтвердженого захворювання на COVID-19.

Наразі 32 активно хворих на COVID-19, з них сім госпіталізовані (п'ять – в інфекційне відділення Ратнівської районної лікарні, двоє хворих – Ковельське медоб'єднання), 25 – перебувають на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів.

Шість випадків хвороби, на жаль, завершились летально.

Головам ОТГ рекомендували вжити заходів щодо недопущення на місцях стихійної торгівлі та проведення масових заходів з порушенням карантинних вимог.

Завершуючи засідання Максим Приймачук наголосив членам комісії на постійному контролі ситуації із COVID-19 аби бути готовим, на випадок погіршення епідемічної ситуації, для своєчасного та ефективного надання належної медичної допомоги мешканцям району.

Читайте також: У районі ще двоє людей підхопили коронавірус


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39