Старовижівчани стали лідери змагань зі спортивного орієнтування

03 Листопада 2020, 11:00
1577

Минулий тиждень видався успішним і результативним для старовижівських орієнтувальників.

Упродовж 27-29 жовтня команда Старовижівської ОТГ, яку представляли вихованці гуртків «Спортивний туризм» та «Велосипедний туризм» Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості змагалися за перемогу на XX обласних особисто-командних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь»,

Змагання проводилися у трьох зонах: село Заставне Іваничівського району, Боголюби Луцького району та в Камінь-Каширському. Змагання проходили з дотриманням карантинних заходів.

Цікаві та насичені дистанції, сплановані організаторами змагань, вимагали від учасників проявити всі свої вміння та навички з орієнтування на місцевості, набуті під час занять та тренувань у туристсько-спортивних гуртках.

Застосовували електронну систему відмітки, яка уже декілька років успішно використовується організаторами на змаганнях такого рівня, і є обов’язковим елементом європейських та національних чемпіонатів, має широкі можливості у плануванні дистанцій високого рівня, а також дозволяє учасникам відразу побачити свій результат та рейтинг у групі.

Протягом трьох днів наші вихованці були лідерами змагань у своїх вікових групах. Це

Соломія Оксенчук, Катерина Ліщук, Олександр Худик, Юрій Солодуха, Микола Мазурик, Дмитро Гапонюк, Максим Ковальчук, Анна Іваницька, Валентин Сарапін.

Це дало можливість старовижівській збірній вибороти І місце у загальнокомандному заліку по двох змагальних днях, випередивши інших учасників, адже результат команди зараховувався за кращими виступами десятьох спортсменів.

Переможці та призери змагань в особистому заліку були нагороджені дипломами та медалями Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, а команди-переможці у загальнокомандному заліку отримали грамоти та кубки управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації.

Читайте також: Старовижівчанка взяла участь у всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування











 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром