У Старій Вижівці соцпрацівників привітали з професійним святом

29 Жовтня 2020, 12:30
1348

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

З нагоди свята, урочисті заходи організували в комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради» – інформують у пресслужбі установи.

Присутнім продемонстрували презентацію про діяльність Центру, його завдання та функції.

Перед колективом закладу виступив селищний голова Володимир Семенюк, який високо оцінив роботу працівників соціальної сфери, зауваживши, що її обирають за покликом душі.

«Лише люди з великим та щирим серцем, ті, хто завжди готові прийти на допомогу, можуть працювати за такою нелегкою, але надзвичайно потрібною професією», – зазначила начальниця гуманітарного відділу Валентина Яриніч.

Грамотою селищної ради за сумлінну працю та Подякою Центру з нагоди 25-річчя трудової діяльності відзначили соціальних робітниць Наталію Крощук та Раїсу Сарапін.

На завершення заходу директорка, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Антоніна Кулик подякувала працівникам, побажала міцного здоров’я, терпіння, достатку, благополуччя, сімейного затишку, щастя, успіхів у роботі та, щоб почесне звання соціального працівника завжди лишалося шанованим людьми.

Читайте також: У Старій Вижівці відзначили День вигнання нацистських окупантів





Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром