За нове обладнання у Старовижівській лікарні заплатили майже 900 тисяч

27 Жовтня 2020, 13:27
Лікар ультразвукової діагностики Олександр Белкот 1875
Лікар ультразвукової діагностики Олександр Белкот

Для Старовижівської центральної районної лікарні закупили нове обладнання.

Про це повідомила головна лікарка ЦРЛ Тетяна Свіржевська.

Закупівля ультразвукової доплерівської діагностичної системи EMP G30 (УЗД-апарат).

Завдяки малим габаритам і незначній вазі апарат може використовуватися як в стаціонарі, так і безпосередньо біля ліжка хворого у будь-якому відділенні. Якісна візуалізація забезпечується широким спектром технологій покращеного зображення і покращеним алгоритмом обробки сигналу.

Спеціалізоване програмне забезпечення дозволяє проводити стандартні вимірювання в акушерстві та гінекології, урології, при дослідженні абдомінальних та органів малого таза.

Разом з апаратом закупили три датчики для нього:

1. Конвексний широкосмуговий датчик – використовується для абдомінальних досліджень, акушерських, гінекологічних обстежень та в ангіології.

2. Лінійний широкосмуговий датчик для дослідження периферичних судин, кістково-м‘язової системи, дослідження щитоподібної та молочної залоз.

3. Ендовагінальний широкосмуговий датчик для досліджень в області акушерства та гінекології. 

Ціна апарату – 520 тисяч гривень, з них 325 тисяч – кошти місцевого бюджету, решта – власні кошти лікарні, зароблені на основі підписаних договорів з НСЗУ.

Закупівля OPTI CCA-TS – переносний аналізатор електролітів та газів крові для використання при невідкладних станах в лікарні та поза її межами.

Аналізатор OPTI CCA-TS надає можливість вимірювання pH, PCO2, PO2, Na+, K+, iCa++, Cl-, Глюкози, Сечовини, Лактату, Гемоглобіну, SO2 – все дуже швидко та легко у використанні. Особливо є доречним в період коронавірусу.

Ціна аналізатора  – 340 тисяч гривень. Закупили за власні кошти лікарні, зароблені на основі підписаних договорів з НСЗУ.

«Це все означає, що обстеження тепер можна здійснити швидше і якісніше! Щиро дякую всім небайдужим, Божого благословення вам та вашим сім‘ям», – зазначила головна лікарка.




Читайте також: «Ніби стоїмо на жовтому кольорі світлофора». Як відбувається реформа у Старовижівській лікарні

Для старовижівської лікарні придбали нове обладнання

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром