Моніторинг сімей: у двох селах району соцслужба провела перевірку

19 Жовтня 2020, 08:23
1605

У Старовижівському районі провели виїзд з метою соціального захисту дітей.

Робоча група у складі начальника служби у справах дітей гуманітарного відділу Старовижівської селищної ради, завідувача відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради», дільничного офіцера поліції  здійснила виїзд в села Нова Вижва та Седлище. Про це інформують у пресслужбі громади.

Мета поїздки – соціальний захист дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, моніторинг ситуації в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Учасниками рейду звернули увагу на створення належних умов для повноцінного життя, виховання та розвитку дітей, забезпечення систематичного медичного огляду.

 

«Беззаперечним є той факт, що регулярна профілактична робота – запорука захисту прав та інтересів дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займались улюбленою справою, а в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни», – зазначають у повідомленні.

Читайте також: У Новій Вижві батьків попередили про кримінальну відповідальність

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024