У Старовижівському районі чоловік незаконно виловлював рибу

17 Жовтня 2020, 11:17
Вилов риби / Фото ілюстративне 1748
Вилов риби / Фото ілюстративне

У Старій Вижівці судили чоловіка, який незаконно ловив рибу.

Про це йдеться в постанові від 29 вересня 2020 року.

13 серпня 2020 року о 13:40  на рибогосподарському водному об`єкті річці Вижівка чоловік здійснював вилов водних біоресурсів промисловим знаряддям лову – риболовецькою сіткою, виговленою із сіткоснастевого матеріалу, без дозволу на промисел, з незареєстрованого дерев’яного човна зеленого кольору, при цьому риби не зловив, чим порушив вимоги статті 63 Закону України «Про тваринний світ» та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 85 КУпАП.

У судовому засіданні чоловік свою вину у скоєному правопорушенні, передбаченому частиною 4 статті 85 КУпАП, визнав повністю.

Відповідно до статті 33 КУпАП, при накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність, крім випадків накладення стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, у тому числі зафіксовані в автоматичному режимі, та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису).

Суд визнав винним особу у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наклав адміністративне стягнення – 680 гривень штрафу, а також конфіскували човен та сітки.

Читайте також: Судили водія, який у Старовижівському районі скоїв аварію

Чотирьох жителів району оштрафували за порушення правил рибальства

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром