На Старовижівщині просять відремонтувати дорогу, яку збудували кілька років тому

08 Жовтня 2020, 12:25
2449

Тим, кому доводилось останнім часом проїжджати дорогою зі Старої Вижівки на Галину Волю, важко стримати обурення її станом.

Особливо того відрізка, який починається вже у полі за Семеновою горою. При тому, що асфальтне покриття на ній було збудоване кілька років тому і вона є однією із найновіших на Старовижівщині, ями тут вже важко обминути.

Їх кількість і розміри, таке враження, зростають щотижня. На щастя, через ці ями не було ДТП. Але до біди рукою подати. Не дай, Боже, звичайно, щоб вона сталась. Можна собі уявити, якою ця дорога стане через зиму. Тому вкрай необхідно відремонтувати її найближчим часом.

Цю проблему озвучив директор ТОВ «Редакція газети «Сільські новини» і депутат Старовижівської селищної ради Юрій Коваль на засіданні колегії РДА, що відбулось 29 вересня.

Читайте також: Старовижівські депутати виконали умови для відновлення поїзда «Ковель-Заболоття»

На пропозицію заступника голови райдержадміністрації Валентина Чиха, який головував на зібранні, у протокольне рішення колегії було включене питання про звернення до відповідних служб щодо ремонту цієї дороги.

Оскільки вона знаходиться на території Старовижівської громади, то на засіданні сесії селищної ради 5 жовтня також запропонували надіслати прохання здійснити її ремонт до ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», на балансі якої і перебуває зазначена дорога.

Проєкт звернення депутати підтримали одноголосно та адресували його в область.

 

Фото Юрія КОВАЛЯ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром