Старовижівських рятувальників привітали з професійним святом

17 Вересня 2020, 13:19
1518

Щороку 17 вересня в Україні відзначають День рятівника.

З цієї нагоди голова райдержадміністрації Максим Приймачук спільно із заступником Валентином Чихом привітали працівників районного сектору Головного Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області. Про це інформують у пресслужбі РДА.

Керівники району подякували усім працівникам за вірність обов'язку, постійну бойову готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та побажали міцного здоров'я, мужності, удачі, швидкої реакції та витримки в нелегкій щоденній службі, душевного спокою у родинах і якомога менше тривожних викликів.

За багаторічну сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров'я людей та з нагоди професійного свята – Дня рятівника Почесними грамотами райдержадміністрації нагородили:

  •  Ярослава Ваврищука, старшину служби цивільного захисту, водія 16 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області;
  • Артура Шума, провідного інспектора Старовижівського РСУ ДСНС України у Волинській області.

1

1

Читайте також: 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024