У двох селах Старовижівської громади перевірили сім'ї

14 Вересня 2020, 13:35
2194

У Старовижівському районі провели перевірку у сім'ях.

Працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Старовижівської селищної ради» спільно із провідним спеціалістом ССД та дільничним офіцером поліції обстежили сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Перевірили умови проживання дітей та їх сімей, забезпеченість дітей необхідним канцелярським шкільним приладдям та сезонним одягом.

Також надали консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з соціальним середовищем.

На території сіл Смолярі та Галина Воля розмістили інформаційно-довідкові листки про функціонування закладів соціального обслуговування у Волинській області та проведено інформаційну кампанію з пошуку кандидатів в патронатні батьки, прийомні батьки та батьки-вихователі.

«За невиконання або неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей батьки можуть бути притягнені до різних видів юридичної відповідальності: адміністративної, кримінальної, сімейно-правової», – нагадують у пресслужбі.





1

Читайте також:

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024