Альтернатива дорогим туристичним брендам є – що порадить воєнторг

04 Вересня 2020, 16:35
1381

Ви вирішили піти на сплав по річці, чи можливо підкорити Говерлу, або й взагалі весь Чорногорський хребет, чи просто друзі запросили на риболовлю?

Та от невдача, треба щось одягнути відповідно до умов, адже джинси та сорочки не варіант. Але, туристичний чи рибальський одяг від виробників відчутно б’є по кишені. Знайома проблема, чи не так? Та альтернатива існує завжди, і в даному випадку на виручку прийде магазин військового одягу та спорядження «Мілітарка» – на сайті https://militarka.com.ua/odezhda.html можна знайти весь спектр всього необхідного.

Чому військове відмінна альтернатива туристичному?

Можна здивуватися, але розробники одягу для військових та силовиків дуже часто орієнтуються зовсім не на мілітарі направлення. Багато ідей вони почерпнули саме з туристичної чи спортивної сфери. Ба, навіть відомі сьогодні світові бренди-виробники, наприклад 5.11 Tactical почали свою діяльність із виробництва штанів для альпінізму. Чому це так, все досить просто.

  • Умови в яких діють військові – це ті ж польові ландшафти, з вітром, опалами, перепадами температур, пересічною місцевістю. Саме на примхи оточуючого середовища та активну діяльність розраховані речі для бійців армії.
  • З попереднього ж правила виходять розробники коли обирають матеріали. Мембранні тканини, шкіра і її аналоги, поліестер – всі вони служать для виготовлення одягу і військових, і туристів, і рибалок.
  • Вага та об’єм також важливі для бійця як і для мандрівника. Адже, як показує досвід, часто солдати всі речі несуть на собі.

А якщо додати міцність, непримхливість одягу, великий вибір – то стає зрозуміло, що військовий одяг стане відмінним супутником для активного відпочинку, й цілком може замінити начебто суто туристичні речі.


 

Ціна – не менш важлива для українця!

North Face, Norfin, Marmot – це бренди, які звучать як музика для багатьох любителів активного відпочинку. Та є лише одне але – всі вони орієнтовані на більш заможних закордонних громадян, як це не сумно. А вітчизняних альтернатив дуже мало, та й коштують вони теж недешево, адже використовують у виробництві імпортні матеріали. Й тут знову на виручку прийде альтернатива із військторгу. Й ось кілька варіантів.

  1. Термобілизна для армії виготовлена із флісу відмінно замінить аналоги від відомих брендів, причому по ціні комплект майже на 40-50% дешевше.
  2. Другий шар одягу – флісові кофти та куртки, теж будуть коштувати менше.
  3. Мембранні куртки, штани, футболки все це запропонує військторг за більш доступною ціною.

Секрет лише в технологіях, які давно випробувані, а одяг фабрики випускають масово, що значно здешевлює виробництво. Також частіше використовують аналоги тканин із тими ж властивостями, що й у відомих розробників.


 

Якість краща за китайську

Окрім великого вибору, та доступної ціни є ще одна перевага. Військовий чи тактичний одяг має кращу якість. Адже розрахований на екстремальні умови використання. А особливо якщо порівняти із копіями, які сьогодні масово імпортуються із Китаю. Вітчизняні виробники взагалі орієнтуються на місцеві умови, як по використанню, так і кліматичні. Тому одяг для військових маж більший запас міцності й відмінно витримує навіть недбале ставлення в польових умовах.

Тому, будь-які проблеми із гардеробом для активного відпочинку досить просто вирішити звернувшись до відповідного магазину, такого як «Мілітарка». Асортимент якого може задовольнити навіть самих примхливих, а екіпіруватися можна повністю, від шкарпеток до зимової куртки й до речі не лише для екстремальних захоплень, а й повсякденного носіння.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024