У старовижівській гімназії – нова директорка

27 Серпня 2020, 11:26
Старовижівська гімназія 2617
Старовижівська гімназія

У Старій Вижівці провели позачергове засідання селищної ради.

Засідання відбулося 26 серпня. Про це інформують у пресслужбі селищної ради.

Голова Старовижівської РДА Максим Приймачук та директорка комунального некомерційного підприємства «Старовижівська центральна районна лікарня» Старовижівської районної ради» Тетяна Свіржевська розповіли депутатам про проблемні питання у роботі лікувального закладу.

На позачергове засідання сесії винесли 85 питань та прийняли  85 рішень. Внесли зміни до бюджету територіальної громади на 2020 рік.

За результатами конкурсного відбору, на посаду директорки НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» смт Стара Вижівка призначили Людмилу Кардаш.

Прийняли рішення про створення служби у справах дітей гуманітарного відділу Старовижівської селищної ради.

Розглянуто ряд питань, що стосуються комунальної власності селищної ради, а саме вирішено прийняти з 01.09.2020 року безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селища Старовижівського району до комунальної власності Старовижівської селищної ради: комунальну установу «Старовижівський інклюзивно-ресурсний центр» Старовижівської районної ради Волинської області, ФАПів та амбулаторій, розміщених в населених пунктах Старовижівської ОТГ, а також частини адмінприміщення, що знаходиться за адресою: смт Стара Вижівка, пл. Миру, 4.

Прийняли рішення про виготовлення проєкту електрифікації масиву житлової забудови в с. Галина Воля, по вул. Шевченка.

Читайте також: У Старовижівській ОТГ пройшов конкурс на найкращий благоустрій закладів освіти та культури

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024