Кримне: у будинку для літніх людей виявили коронавірус

12 Серпня 2020, 09:25
Лікарня / Фото ілюстративне 3367
Лікарня / Фото ілюстративне

Через нові випадки інфікування COVID-19 голова райдержадміністрації Максим Приймачук скликав позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.

Засідання відбулося 11 серпня – інформують у пресслужбі РДА.

Завідувач районного лабораторного відділення Михайло Дяченко зазначив, що впродовж останніх днів в районі виявили п'ять нових випадків захворювання на коронавірус.

Один з них, і це найтривожніше, діагностували у підопічного відділення стаціонарного догляду для постійного проживання села Кримне. Нині він перебуває на стаціонарному лікуванні в Ковелі. 

Оскільки вік мешканців відділення поважний, існує потенційна загроза для їхнього життя. Наразі у відділенні 11 мешканців та 10 осіб обслуговуючого персоналу. Всім їм, як контактним особам, зробили  ПЛР-тест, провели дезінфекцію приміщення.

Аби не допустити спалаху недуги рекомендували місцевій комісії з питань ТЕБ та НС прийняти рішення про переведення відділення стаціонарного догляду для постійного проживання села Кримне на карантинний режим роботи та тимчасово зупинити роботу закладів громадського харчування, розважальних закладів на території ОТГ на термін 7 днів починаючи з 11 серпня 2020 року.

Читайте також: На Старовижівщині зареєстрували три нових випадки коронавірусу

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024