У Волинській області конгрес Свідків Єгови 2020 відбувається онлайн

13 Серпня 2020, 13:00
У Волинській області конгрес Свідків Єгови 2020 відбувається онлайн 689
У Волинській області конгрес Свідків Єгови 2020 відбувається онлайн

Мільйони Свідків Єгови та їхні запрошені гості у 240 країнах світу «відвідають» цього літа конгрес за назвою «Завжди радійте!».

Вперше з 1897 року Свідки Єгови відмовилися від проведення своїх масових богослужінь на стадіонах та в орендованих приміщеннях і перенесли цю щорічну подію на Інтернет-платформу. Усі Свідки й гості будуть переглядати програму протягом липня та серпня 2020 року на офіційному вебсайті.

Раніше, такий конгрес проходив в Луцьку на стадіоні «Авангард». Останніми роками Свідки Єгови з Волині відвідували таке триденне богослужіння у Львові на стадіоні «Арена Львів». Минулого року його відвідали 19 659 гостей та місцевих Свідків. На кожній локації Свідки прибирали стадіон, ремонтували його у разі необхідності, та упорядковували прилеглу територію. Цього року конгрес у форматі масового заходу скасували через пандемію вірусу СОМІО-19.

«Ми прийняли таке історичне рішення, керуючись двома християнськими принципами, а саме: повага до святості життя та любов до ближніх. Хоча ми дуже любимо збиратися разом, але життя надто цінне, щоб ним ризикувати. Неважливо, де ми перебуваємо фізично. Важливо, де наше серце. Цього року тема конгресу «Завжди радійте!» звертає увагу на єдність нашої міжнародної родини та радість, яку люди можуть мати, незважаючи на зростаючий стрес та відчай», сказав Орест Проданюк, речник Свідків Єгови у Волинській області.

Конгрес мав відбуватися протягом трьох днів поспіль. Але його онлайн-версію опублікують у шести частинах. Перша і друга частини вже доступні для перегляду. Останні вихідні, на яких запланували онлайн-захід, припадають на 29, 30 серпня. Завдяки тому, що цьогорічна програма доступна сотнями мов онлайн (у тому числі українською) цей конгрес, можливо, «відвідає» рекордна кількість людей по всьому світі.

Під час програми можна почути відповіді на такі запитання:

  • Що допоможе знайти та не втратити радість?
  • Як розвивати радість у колі сім'ї?
  • Як залишатися радісними у важкі часи?

Родзинкою стане художній фільм з біблійним сюжетом.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Ореста Проданюка, за контактами: +38 (095) 679-54-47, [email protected]   або відвідайте сайт https://www.jw.org/uk/.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024