Стара Вижівка: судили чоловіка, котрий погрожував своїй колишній дружині

03 Серпня 2020, 14:30
Суд / Фото ілюстративне 1611 Джерело: https://wz.lviv.ua/
Суд / Фото ілюстративне

Суддя Старовижівського районного суду Волинської області Оксана Хаврона розглянула справу про притягнення до адміністративної відповідальності уродженця Старовижівщини, котрий вчинив психологічне насильство у сім'ї.

Про це йдеться у постанові районного суду від 27 липня 2020 року.

Обвинувачений 8 червня 2020 року близько 23:58 години будучи особою, яка протягом року піддавалася адміністративному стягненню за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, перебуваючи за місцем свого проживання вчинив домашнє насильство щодо своєї колишньої дружини. Чоловік погрожував та ображав жінку, і, таким чином, міг завдати шкоди психічному здоров`ю потерпілої.

Обвинувачений на розгляд справи в суд не з`явився, подав заяву про розгляд справи у його відсутності, оскільки перебуває на роботі у м. Луцьк, вину у вчиненні правопорушення визнає, розкаюється та просить суворо не карати.

Суд постановив чоловіка визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.-173-2 КУпАП, та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень.

Зокрема, обвинувачений сплатить судовий збір в дохід держави у розмірі 420 гривень.

Читайте також: Судитимуть жителя району, який намагався підкупити поліцейських

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром