Голови громад шукатимуть гроші, аби зберегти районну лікарню

30 Липня 2020, 08:39
1863

У Старій Вижівці відбулася чергова зустріч керівництва райдержадміністрації та районної ради з головами ОТГ.

Захід пройшов 28 липня – інформують у пресслужбі РДА.

Основне питання зустрічі – передача об’єктів спільної власності територіальних громад району в комунальну власність ОТГ. Зокрема, це стосується районних медичних установ.

У рамках зустрічі, яка відбулась на базі комунального підприємства «Старовижівська центральна районна лікарня», присутні мали можливість ознайомитись з роботою закладу, оглянули відремонтовані пологове та хірургічне відділення, приміщення харчоблоку, а також приміщення для зберігання ліків.

Директорка закладу Тетяна Свіржевська представила презентацію свого закладу, в ході якої детально розповіла про штатну чисельність підприємства, послуги, які надаються та їх вартість, фінансовий кошторис на установу, взаємодію ЦРЛ з Ковельським МТМО і подальше бачення існування закладу.

Голови ОТГ висловили свої пропозиції та бачення розвитку галузі охорони здоров’я в сучасних умовах. Вони запевнили в готовності шукати додатковий фінансовий ресурс аби така установа, як ЦРЛ, була збережена у нинішньому форматі.

Голова РДА Максим Приймачук закликав голів ОТГ прийняти правильне рішення у цей перехідний період, щоб установа була збережена і надавала населенню району якісні медичні послуги.

Читайте також: На Старовижівщині медичні заклади хочуть передати у власність громад



Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром