Співи, танці та онлайн-вітання: у Смідині відзначили День громади

20 Липня 2020, 10:00
1594

У Смідинській ОТГ відсвяткували День громади.

Ролик опублікували на фейсбук-сторінці ОТГ.

«2020-тий став для світу і нашої Смідинської громади часом змін, тестом на свідомість, «трикрапкою» у розвитку… Пандемія коронавірусної хвороби внесла свої корективи. Ніхто б і не міг подумати, що режим «онлайн» стане звичним, а масові заходи – доведеться відтермінувати».

«Щороку з початком літа найзавзятіші поціновувачі концертів, музики та хорошого настрою збираються сім’ями, друзями та колегами по роботі й поринають в подорож із присмаком драйву, позитиву та під акомпанемент якісної музики та віршованих слів привітань насолоджуються святковим дійством. Цього ж літа більшість святкувань скасовують чи переносять, або ж проводять в іншому режимі – онлайн», – зазначають у повідомленні.

Рік тому, у липні, ми разом із вами милувалися нашою громадою та вітали один одного зі святом: підспівували відомі українські пісні на концерті, смакували солодку вату та попкорн, захоплювалися різноманітними виставками народних майстрів, в азарті очікували на виграшний номер лотереї.

Цьогоріч, громада приймала вітання від партнерів та друзів з України, Польщі та Америки. 

«День громади – це свято, яке єднає всіх місцевих жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Наша громада – це криниця нашого родоводу, це наша велика родина. Щасливе майбутнє кожного населеного пункту залежить від бажання його жителів робити власну маленьку Батьківщину сучасною і комфортною.Бережімо і плекаймо славні традиції, звичаї та свята нашого села, примножуймо його здобутки на радість дітям та онукам, не цураймося його свят та буднів. Впевненості й стабільності у житті. Щастя, благополуччя, миру кожному дому і кожній родині»,  – йдеться в дописі.

Читайте також: У Смідинській громаді працюють над вдосконаленням антикорупційної політики

У Смідинській громаді визначили переможців конкурсу «Найкращий тато»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром