У Старій Вижівці рятувальники ліквідовують наслідки негоди

24 Червня 2020, 10:34
У Волинській області рятувальники ліквідовують наслідки негоди 1207
У Волинській області рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Підрозділи Управління ДСНС у Волинській області залучались до проведення аварійно-рятувальних робіт для ліквідації підтоплень окремих приватних господарств у зв’язку із несприятливими погодними умовами у Любомльському, Камінь-Каширському та Любешівському районах.

Про це повідомляють у ДСНС Волині.

Зокрема у місті Камені-Каширському 23 червня рятувальники 8-ої  Державної пожежно-рятувальної частини відкачували дощову воду з приватних господарств на вулицях Набережній, Б. Хмельницького та Польовій – загалом відпомпували близько 1093 кубометрів води.

Співробітники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль за допомогою мотопомпи відкачали 30 кубічних метрів води з підтопленого приватного обійстя на вулиці Євгена Коновальця у райцентрі.

У Любешівському районі рятувальники 23-го Державного пожежно-рятувального поста села Ветли провели відкачування 820 кубометрів дощових вод  з прилеглої території біля  житлового будинку у селі.

Станом на 08:30 24 червня триває відкачування дощової води з приватних домогосподарств. Рятувальники працюють у селищах Маневичі і Стара Вижівка, а також на вулиці Польовій у місті Камені-Каширському.

Крім того, вранці 24 червня рятувальники 25-ої  Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька розкряжували повалене дерево, що впало на автомобіль у районі Київського майдану в обласному центрі.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024