На Волині виявили 26 нелегальних перевізників

23 Червня 2020, 09:45
На Волині виявили 26 нелегальних перевізників 1057
На Волині виявили 26 нелегальних перевізників

Рейдові перевірки для виявлення перевізників-«нелегалів» проводилися в області з 9 по 18 червня з метою виявлення тих, що надають послуги з перевезення без дозвільних документів.

Зокрема, за цей період, шляхом проведення рейдових перевірок перевізників щодо дотримання ними законодавства про автомобільний транспорт в області виявили 26 перевізників-«нелегалів». Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

З них:

  • 12 – це перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів та їх багажу легковими автомобілями-таксі без дозвільних документів;
  • 10 – перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення без дозвільних документів;
  • 4 – перевізники, що надавали послуги з перевезення пасажирів автобусом на замовлення без дозвільних документів.

На перевізників склали 26 актів про порушення транспортного законодавства, відповідальність за які передбачає накладання адміністративно-господарських штрафів на загальну суму 44 тисячі гривень.

Також склали 12 протоколів про адміністративні порушення за ст. 164 КуПАП, які будуть передані до суду. У разі винесення судом рішень про застосування штрафів, сума фінансових санкцій становитиме від 204 до 408 тисяч гривень.

Здійснювали заходи посадові особи управління Укртрансбезпеки у Волинській області спільно з перевізниками, управлінням патрульної поліції у Волинській області та представниками Волинської ОДА.

Читайте також: На Волині відновили пасажирські перевезення: як радять працювати перевізникам

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024