Керівники району привітали журналістів з професійним святом

08 Червня 2020, 12:31
1378

Керівники району привітали колектив «Сільські новини» з днем журналіста.

Напередодні Дня журналіста, який відзначають в Україні 6 червня, голова райдержадміністрації Максим Приймачук та заступник голови районної ради Роман Цалай зустрілися з колективом ТОВ «Редакція газети «Сільські новини».

Керівники району подякували представникам мас-медіа району за високопрофесійну роботу, відповідальність, об’єктивність та активний діалог з місцевою владою.

Побажали здоров’я, творчого натхнення і задоволення від роботи, великих тиражів та поповнення читацької аудиторії, залишатися тією четвертою владою, яка не лише фіксує, але й впливає на усі суспільні процеси як в Старовижівському районі, так і в Україні загалом.

З нагоди професійного свята грамотами голови РДА та райради за багаторічну сумлінну працю, ентузіазм у роботі, творчий підхід до написання матеріалів, старання з висвітлення на сторінках газети актуальних для Старовижівщини питань нагородили працівників редакції – завідувачку відділу соціально-культурних проблем Любов Бідзюру та Ларису Семенюк, завідувачку відділу економіки, промисловості та сільського господарства.




Читайте також: Проєкт майбутніх районів: Старовижівщина підпорядковуватиметься Ковелю

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром