В Україні затвердили перелік соцпрацівників, які отримають доплати

31 Травня 2020, 08:00
741 Джерело: фото ілюстративне

Міністерство соціальної політики затвердило перелік посад працівників сфери соціального захисту населення, яким передбачено додаткові, нещодавно встановлені законодавством, надбавки до заробітної плати.

Про це повідомила пресслужба міністерства, пише УНІАН.

Згідно з повідомленням, на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його скасування встановлена доплата працівникам, які безпосередньо надають соціальні послуги за місцем проживання підопічних, у граничному розмірі до 100% заробітної плати.

Доплату в розмірі до 100% заробітної плати зможуть отримати соціальні педагоги/фахівці із соціальної роботи, фахівці із соціальної допомоги вдома, соціальні працівники, фахівці з фізичної реабілітації, а також практичні психологи. Відзначається, що персональний перелік працівників, яким встановлюється відповідна доплата, визначається керівником установи сфери соціального захисту.

«Зазначена доплата здійснюється шляхом та в межах видатків місцевих бюджетів, передбачених за відповідними бюджетними програмами головних розпорядників бюджетних коштів», – йдеться в повідомленні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39