Працюють над відновленням залізничного сполучення «Ковель-Холм»

17 Травня 2020, 10:00
Працюють над відновленням залізничного сполучення «Ковель-Холм» 948
Працюють над відновленням залізничного сполучення «Ковель-Холм»

У голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка відбулася зустріч з представниками «Укрзалізниці», під час якої обговорили питання про відновлення курсування потяга «Ковель-Холм».

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

«Укрзалізницю» представляли перший заступник директора виконавчого регіональної філії Львівська залізниця Ярослав Федак та начальник виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» Олександр Левицький.

«Знаю, що є певні проблемні питання, які свого часу завадили безперервному курсуванню цього потяга. Ще до карантину почав переговори із польською стороною щодо цього питання. Окрім того, звертатимуся до центральних органів влади, зокрема до Президента України та Кабінету Міністрів, щоб лобіювати усі подібні проєкти, адже Волинь – прикордонна область, і я розумію важливість та необхідність її розвитку.

Зараз обговорюємо розширення можливостей митниці та створення у Ковелі індустріального парку. І реалізація ваших проєктів дуже в цьому сприятиме. Тож запевняю, що обласна влада всіляко підтримує та підтримуватиме будь-які ініціативи, необхідні для розвитку нашого регіону. Це для мене – пріоритет», - сказав Юрій Погуляйко.

Окрім цього, представники «Укрзалізниці» звернулися до голови ОДА з проханням сприяти у тому, аби органи місцевого самоврядування області заплатити компенсацію за перевезення пільгових категорій населення.

Читайте також: Змінили графік «дизеля» Ягодин – Ковель

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024