«Проведіть свято вдома», – Степан Івахів привітав із Великоднем

18 Квітня 2020, 16:50
Степан Івахів 1152
Степан Івахів

Уже 19 квітня віряни відзначатимуть одне з найбільших свят православних християн – Великдень. Цього дня українці традиційно ходять до церкви, освячують паски й збираються великими родинами.

Однак цьогоріч усе інакше – Пасху святкуємо в умовах карантину, тож від скупчень людей краще утриматися. На цьому наголошує народний депутат України Степан Івахів на своїй сторінці у фейсбуці. 

Текст допису подаємо без змін.

***

Дорогі волиняни!

Сердечно вітаю вас з великим днем Христового Воскресіння! Це світле свято вічного життя, перемоги добра над злом, та укріплення нашої віри й надії.

Саме зараз, у цей складний час, люди всього світу проходять непросте випробування, і ми всі особливо потребуємо Божого захисту, опори в житті і віри в себе. Нехай наші думки та серця сповняться надією, спокоєм, добром та Божим благословінням. Проведіть ці свята вдома, з вашими близькими, в атмосфері родинного тепла і затишку, даруючи турботу і увагу своїм рідним.

Хочу побажати вам у ці святкові Пасхальні дні віри, натхнення, міцного здоров’я та достатку. Щоб у ваших оселях завжди панувала радість, взаєморозуміння, злагода та любов. Бережіть своє здоров’я та життя, бо воно є найвищою цінністю!

Христос Воскрес! Воістину воскрес!

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024