Помер водій «швидкої» зі Старої Вижівки, в якого діагностували коронавірус

03 Квітня 2020, 22:18
5711

Водій «швидкої» зі Старовижівського району, в якого попередньо діагностували коронавірус, помер.

Про це інформаційному агентству Волинські новини стало відомо з власних джерел. Інформацію в коментарі виданню підтвердив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

Близько доби тому 62-річний чоловік поступив у Волинську обласну інфекційну лікарню. Його стан був задовільний, за станом на 15:00 3 квітня він почав краще себе почувати. Проте вже ввечері життя чоловіка обірвалось. Нині перевіряють контактних осіб з його кола спілкування.

Чоловік декілька днів тому відчув у себе симптоми, притаманні вірусу, і за порадою колег звернувся до сімейного лікаря. Лікування вдома не дало результатів, його стан погіршився. Тому в районній лікарні йому зробили лабораторний ПЛР-тест, який дав позитивний результат.

Чоловік мав ознаки пневмонії, проте, за виключенням низької сатурації, його стан був нормальним.  Хворого транспортували спочатку в ковельську лікарню, після чого перевели у Волинську обласну інфекційну лікарню.

Загалом вже у 9 медичних працівників на Волині діагностували коронавірус. Серед працівників луцької лікарні – 8 хворих. Після першого випадку інфікування вранці 1 квітня діагноз підтвердився ще у 1 лікаря та 3 медсестер, а ввечері того ж дня – ще у 3 лікарів.

Читайте також: На Старовижівщині водій «швидкої» заразився коронавірусом

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024