Нардеп від 21 виборчого округу передав волинським медикам гематологічний аналізатор

03 Квітня 2020, 20:15
Степан Івахів передав волинським медикам потужний гематологічний аналізатор 661 Джерело: https://12kanal.com/
Степан Івахів передав волинським медикам потужний гематологічний аналізатор

Народний депутат України Степан Івахів допомагає лікарям, котрі стоять на передовій боротьби з вірусом. 

У п'яницю, 3 квітня, він передав для Волинської обласної інфекційної лікарні потужний гематологічний аналізатор Sysmex XN-350 вартістю 580 000 грн. Про це пише 12 канал.


Потужний гематологічний аналізатор
Потужний гематологічний аналізатор

За його словами, криза завжди проявляє справжнє обличчя кожної людини.

«Люди, які мають можливість: активісти,  бізнесмени, політики, долучаються всіма можливими способами. Люди шиють  маски, жертвують на рахунки лікарень, купують обладнання. Адже вірус не зважає на соціальний статус і статки. На жаль, ця криза далеко не перша, і точно не остання. Тільки згуртувавшись і долучившись разом, ми подолаємо цю складну ситуацію та взагалі будь-яку кризу», – наголосив Степан Івахів.

Степан Івахів передає документи на потужний гематологічний аналізатор
Степан Івахів передає документи на потужний гематологічний аналізатор

Зазначимо, фонд «Патріоти Волині» бере активну участь у боротьбі проти коронавірусу: почали із засобів захисту, масок, рукавичок, санітайзерів. А тепер займається обладнанням.

Благодійники поспілкувалися із працівниками лікарні і з’ясували, що зараз  лабораторія при аналізі крові може визначити вручну 15 параметрів. Цей новий аналізатор визначає 59 параметрів автоматично, і здатен за годину проводити 80 тестів. Зараз в області є тільки один такий апарат – в перинатальному центрі.

«Це дуже потужний апарат. Ми дуже вдячні, від всіх хворих, від всіх інфекційних хворих, від всіх хворих потенційно на COVID, від тих маленьких діток, яким дуже важко взяти загальний аналіз крові. Дякуємо вам за небайдужість», – сказала завідувачка лабороторії Волинської обласної інфекційної лікарні Анна Ющук.

 

Апарат заносять у лікарню
Апарат заносять у лікарню

«Сподіваємось, цей апарат дозволить тепер і працівникам вашої лікарні працювати швидше та ефективніше, та допоможе точно і оперативно встановлювати діагнози пацієнтам», – наголосив Степан Івахів.

Нардеп спілкується зі медиками
Нардеп спілкується зі медиками



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024