Помер старовижівчанин, якому збирали гроші на лікування

02 Квітня 2020, 12:36
4872

2 квітня минає 9 днів, як перестало битися серце тридцятирічного Олександра Мазурика зі Старої Вижівки.

З 2014 року він боровся з тяжкою недугою. За складну операцію взялися білоруські лікарі. Але торік влітку пухлина на голові знову почала рости. У серпні Олександру зробили ще одну операцію у Бресті, після того він проходив лікування у Волинському обласному онкологічному диспансері. На жаль, врятувати його не вдалось.

«Протягом цього часу морально і матеріально нас підтримували добрі люди, котрі як і усі ми боролися за життя Олександра. Зокрема, кошти на операції збирали односельчани із Седлища, де він народився. Коли торік восени він лежав у Луцьку, фінансово нам допомагали працівники школи-гімназії Старої Вижівки, інші небайдужі наші земляки. Ще тоді ми хотіли подякувати усім їм, але чекали коли Саші стане краще, коли він почне одужувати. Проте подолати хворобу так і не судилося», – каже його дружина Ніна Мазурик.

Мазурики виховували п’ятеро дітей. Найменшому їх синочкові виповнилось усього сім місяців. Дружина, діти, батьки, брат і сестра покійного висловлюють глибоку вдячність усім людям, які збирали гроші на його лікування, провели Олександра в останню дорогу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024