З якими сімейними лікарями в районі ще можна укласти декларацію

28 Березня 2020, 09:08
Лікар / Фото ілюстративне 5960
Лікар / Фото ілюстративне

Комунальне некомерційне підприємство «Старовижівський Центр первинної медичної допомоги» продовжує надавати первинну медичну допомогу.

Про це повідомляє газета «Сільські новини».

«Планові та профілактичні візити до лікаря, лікування в денному стаціонарі, фізіотерапевтичні процедури тощо доведеться відкласти на час карантину. Це наша відповідь на вимоги наказу Міністерства охорони здоров’я від 20.03.2020 р. № 698 «Про затвердження Тимчасових заходів у закладах охорони здоров’я з метою забезпечення їх готовності для надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2». Такий крок є вимушеним з метою безпеки медиків та усіх пацієнтів, – зазначає головна медична сестра КНП «Старовижівський ЦПМД» Галина Чимрук

 «Якщо через стан здоров’я ви втратили працездатність – зателефонуйте до свого лікаря та обговоріть з ним умови отримання листка непрацездатності. Поспілкувавшись по телефону, можна отримати і рецепти за програмою «Доступні ліки», відповідний код прийде на ваш номер». 

Водночас вона наголошує, що якщо хтось з якихось причин ще не підписав декларацію з сімейним лікарем, то це необхідно зробити у найкоротші терміни. Адже безкоштовний пакет медичних послуг, передбачених Національною службою здоров’я, з 1 квітня буде надаватись лише тим пацієнтам, які узаконили свої стосунки з лікарем. Спланувавши візит до лікаря, подбайте про захисну маску. Вхід в медичні установи без них заборонено.

Контакти лікарів, з якими ви ще маєте можливість підписати декларацію:

  •  Гаврилюк Ангеліна Сергіївна, терапевт Старовижівської амбулаторії
  1. (Адреса надання первинної медичної допомоги: смт Стара Вижівка, вул. Шевченка, 6, перший поверх поліклініки, кабінет № 9. Контактний номер тел. 050-167-78-98).
  •  Топольницька Ірина Михайлівна, терапевт Старовижівської амбулаторії
  1. (смт Стара Вижівка, вул. Шевченка, 6, другий поверх поліклініки, кабінет № 17. Контактний номер тел. 067-717-58-16).
  • Рибчич Світлана Адамівна, педіатр Старовижівської амбулаторії
  1. (смт Стара Вижівка, вул. Шевченка, 6, другий поверх поліклініки, кабінет № 22 а. Контактний номер тел. 068-109-05-43).
  •  Худицький Віктор Костянтинович, сімейний лікар Любохинівської амбулаторії
  1. (с. Любохини, вул. Центральна, 10. Контактний номер тел. 069-012-35-66 або 068-625-57-10).

Зателефонуйте та домовтесь з медичним працівником про зустріч.

Важливо! Якщо Ви відчуваєте різке погіршення стану здоров’я (не обов’язково пов’язаного лише з респіраторними захворюваннями) – телефонуйте до свого лікаря або в службу екстреної медичної допомоги.

Читайте також: Старовижівчанам нагадали номери телефонів сімейних лікарів району. СПИСОК

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром