У Старій Вижівці комунальників привітали з професійним святом. ФОТО

15 Березня 2020, 13:30
Петро Філюк вітає зі святом 2235
Петро Філюк вітає зі святом

Традиційно кожної третьої неділі березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З нагоди цього свята 13 березня відбулись урочистості у Старовижівському виробничому управлінні житлово-комунального господарства.

Нині тут трудяться 26 працівників. Після створення Старовижівської об’єднаної територіальної громади, до якої увійшли селищна та п’ять сільських рад, обсяг роботи у них суттєво збільшився. Про це у своєму виступі на початку зібрання говорив начальник ВУЖКГ Степан Поляк.

Незважаючи на всі труднощі, колектив господарства давно сформований і старається справлятися із усіма завданнями, які стоять перед ним. Це, зокрема, надання послуг з водопостачання і водовідведення, вивезення твердих побутових відходів, прибирання вулиць, встановлення на них лавок, освітлення, висадка дерев і посів квітів, газонокосіння, утримання місць відпочинку та широкий спектр інших робіт.

Завдяки підтримці селищної ради за останній рік вдалось суттєво оновити його технічну базу. Зокрема, було придбано новий екскаватор МТЗ-82 за 920 тисяч гривень та навісне обладнання до нього за 60 тисяч, передано на баланс господарства трактор ЮМЗ-6 з трьома причепами та плугом, у 200 тисяч гривень обійшовся агрегат для пробивання каналізації «Шторм». Підприємство шукає шляхи для збільшення своїх фінансових можливостей, за минулий рік воно сплатило податків до бюджетів різних рівнів на загальну суму 1 мільйон 146 тисяч гривень.

Читайте також: Для Старовижівської ОТГ придбали екскаватор-навантажувач

На зібрання завітали і представники влади – заступники голови РДА Петро Філюк, районної ради – Роман Цалай, селищний голова Володимир Семенюк. Вони відзначили складність роботи комунальників, те, що вона на перший погляд непомітна, але вкрай важлива для кожного громадянина. Гості не лише вітали працівників господарства, а й щиро дякували їм за старання, ентузіазм, наполегливість, які вони демонструють для забезпечення життєдіяльності та благоустрою Старої Вижівки та інших населених пунктів громади.

З нагоди свята грамотами та подарунками від ВУЖКГ були нагороджені двірничка Світлана Стрільчук і машиніст КНС Петро Яскульський, РДА та районної ради – економістка Оксана Міндер і працівник очисних споруд Леонід Троцюк, подяками та подарунками від селищної ради – підсобний працівник Василь Зінчук і електрик Ярослав Макарський.


1



1

1

1

Юрій КОВАЛЬ

Фото автора

Читайте також: Старовижівчанам розповіли, чому потрібно сплачувати за доставку газу

Кіно та пейнтбол: які проєкти реалізовуватиме Молодіжна рада у Старовижівській ОТГ

Поліцейські закликають подбати про безпеку дітей під час карантину

Представили Стратегію розвику Волині на найближчі сім років

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром